Sunday, October 30, 2011

Halloween-venn

In norwegian only..

Happy Halloween, alle sammen! (Selv om det teknisk sett er i morgen..)

Hva synes dere om gresskar-lykten jeg lagde i går? How do you like my pumpkin lantern?


Sambo lagde en også, men den var dessverre ikke ferdig da jeg tok bildet i går kveld.. jeg får forsøkte å ta et bilde av begge lyktene i løpet av et par dager. ^.^  

Jeg var til og med så heldig at jeg fikk lov til å åpne en pakke i dag! Via forumet Uformelt var jeg med i en runde hemmelig halloween-venn, og jeg var så utrolig heldig! Bare se på bildet her:

Yup, mobilbilde.. beklager..
 Jeg fikk masse superdeilig luktende te (mmm.. lakris..), to hesper Hifa Hjertegarn (for meg, ukjent, men i en herlig mørkegrønn fage), artige lilla knapper (prøvesmakt - og godkjente - av Plutt), og en hel flokk med halloweenutkledde sjokoladefolk (som lever litt i fare.. de var veldig gode!). 

Nå har jeg litt av et detektivarbeid foran meg, for forutenom at avsenderadressa er i Eikangerfjord og kortet som fulgte med er skrevet på nynorsk, så har jeg ikke så mange hintene å gå ut i fra for å finne riktig person å takke. ;)

Gleder meg til å teste garnet - må bare bestemme meg for om jeg skal smugkikke på mønstre til meg selv eller til Plutt'en.. Hmmm.. *funderer*

1 comment:

Laila said...

Hei.
Kjempe flott lykt. :-)
Jammen er du heldig med gaven. Gleder meg til å se hva du lager av garnet- regner ikke med å få smake sjokoladen ... Klem :-))